14

Komentari (14)

Emir
Hoce li sada Infantino i Platini na robilu ili nikom nista???? UEFA je leglo mafije bas kao i NSBIH samo sto su oni na mnogo vecem levelu od nasih glodara.
Zoilomas
Da sam ja vlasnik citija izjavio bih da zatvaram klub.
Taceoni
Pa po ovim pravilima Želju bi trebalo ugasiti onda potrošiše boga oca a priljeva nigdje
Sloboda
Izbačeni su da se napravi mjesto za Arsenal...
Fele
Morat ce onda jos ekipa izbaciti :)
Rajvosa2019
Sad pocinje verglanje 2-3 dana - City / UEFA / FFP - kako ? zasto ? Dok ne dosade i bogu i narodu
Benjamingst
I FFB popusta nakon dobre koverte od Arapa... UEFA ce staviti kaznu Cityu koji milion da plate I oni ponovo igraju LS... mafija od mafije zeli pare....
Rajvosa2019
@Benjamingst jarane sad ce 2-3 dana pisati o ovom hepeku - preforsirat ce nas :-)
Benjamingst
@Rajvosa2019 koda je to neka vijest sto su Manchester City-a izbacilo iz LS.... volio bi kad bi istocna Europa nopravila svoje takmicenje Liga Prvaka, Kup Kupova I nesto tipa Liga kup... da ostavimo na miru bogate klubove.
To me dokaz da fudbal polako gubi smisao sts se sve radi $$$$$
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.