5

Komentari (5)

epa
Penal ko kuca ako je svirao za sociedad ono u provom ovo je bilo 2 penala....
Benjamingst
Ukinuti VAR I prekrsaje I neka se igra bez sudija. Kladijonice rade svoj posao sudije svoj.
ELmo Nihad Okanovic
Ma penal k'o suza. U zadnje vrijeme sudije su SE prokura...le zbog vara jer oni zele da upravljaju igrom u svim sportovima. Gledam juce Bautistu u Dohi kako je razvalio Novaka primjer radi i sudija je ispravio s out in lopticu na servisu Novaku u 3-4 slucaja (Nole mi je omiljeni Teniser i lik ga razvalio) a Bautista mu vjerovao jer je kao najbolji Sudija. Mogao je komotno uzet treci set sa 6-2. Takodjer u finalu sa Berdych je bilo gresaka ali je ovaj put chalengovao da bih malo se odmoriio . Ipak 5 metcheva u pet dana, ali je zasluzeno osvojio turnir. Mislim da likovi u onoj sobici trebaju odmah da sagledaju i obavijeste sudiju o potencijalnoj greski. Sudije uniste tekmu nekad. Jbt Durant sa obadvije noge bio izvan neki dan i Thompson polozi jumper. Nemoguce..
ArminA
Da je kojim slucajem bilo obrnuto tj penal protiv Reala bi bio sviran . Ne mogu skontati kako je imao muda ovaj sudija ne pogledati VAR kad se kod nekih kornera gleda VAR a da ne pricamo ako je rijec o penalu. Real je morao iskoristiti sanse koje je imao pitanje je kako bi bilo da je sviran i da li bi bio go. Kad su vec uveli to govno onda neka se to govno i koristi..
BosniaForeverKladusa
Nisam navijac Reala ali ovo je bio penal 100%. Rezultat je tad bio 0:1.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.