Zastrašujuća situacija u svlačionici Bayerna na poluvremenu

James nije znao ni rezultat

Zastrašujuća situacija u svlačionici Bayerna na poluvremenu

Endin Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Bayerna sinoć su doživjeli iznenađujući poraz na gostovanju protiv Borussije Monchengladbach (2:1) u meču 13. kola Bundeslige.

Bavarci su nakon prvog poluvremena imali zaostatak od 2:0, a u drugom dijelu samo su uspjeli da ublaže svoj poraz golom Artura Vidala za konačnih 2:1. Ono što je posebno razočaralo navijače Bayerna jeste još jedna veoma loša partija Jamesa Rodrigueza.

Nakon dolaska iz Real Madrida čini se da Kolumbijac ima velikih problema da se uklopi u igru svog novog tima. James je morao na poluvremenu da izađe iz igre nakon sudara sa Tonyjem Jantschkeom. Kolumbijski igrač je dobio udarac u glavu što je ostavilo traga.

Naime, prema izvještaju doktorskog tima Bayerna James na poluvremenu nije mogao da se sjeti gotovo ničega sa te utakmice i čak nije znao ni koji je rezultat bio nakon prvih 45 minuta. Zbog toga je Jupp Heynckes odlučio da ga zamijeni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi