Završena posjeta predstavnika UEFA-e

Završena posjeta predstavnika UEFA-e

E. Čaušević

Današnjom prezentacijom na stadionu „Grbavica“ praktično je kompletirana uspješna posjeta predstavnika UEFA-e Nebojše Ivkovića lokalnim zajednicama na kojima se nalaze stadioni koji konkurišu za unapređenje infrastrukture, za potrebe odigravanja utakmica „A“ reprezentacije, u skladu sa propisima UEFA.

Nakon što su ranije predstavljene prezentacije u Zenici, te na stadionu „Asim Ferhatović-Hase“ i u Općini „Novi Grad“ generalna ocjena predstavnika UEFA-e i stručnog tima NS/FS BiH je da su sve prezentacije bile zanimljive i sadržajne, te dobro pripremljene.

Ostavlja se zadatak svim lokalnim zajednicama da nastave aktivnosti u skladu sa prezentiranim planovima i projektima kao i na iznalaženju finansijskih sredstava, a NS/FS BiH će kao i do sada podržati perspektivne projekte iz fondova UEFA i FIFA ,a u skladu sa prioritetima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi