19

Komentari (19)

Asam85
Zakažite novu sjednicu za decembar, možda do tada vaši mozgovi nešto smisle.
magistar
Zasto se igraci ne smiju radovati golu zajedno a smiju stajati u zivom zidu jedan uz drugog. Koja je razlika?
GigantMostarski
Sta te cudi od ovakvog saveza... ne bi me cudilo da igraju s maskama i rukavicama.....
magistar
Da li je definisano sta u slucaju pojave Korone u timu. Je l se u tom slucaju ne smije na terenu prilaziti tim igracima ili se izbacuje ta ekipa i nastavlja se liga a pobjednik je onaj koji ostane zdrav do kraja.
Ivica_Osim8
****m li im fam svima u savezu, osim onima koji nemaju veze s kriminalom, al rijetko ko ima takav
SilverTownBoys1333
Borac, Zrinjski, Sloboda, Sarajevo, Zvijezda 09 nisu za nastavak takmicenja. Sa trenutnim stanjem svi zadovoljni a zadovoljen tkzv. nacionalni kljuc. Tuzno ali izgleda istinito.
samobezstresa
Gdje si našao taj podatak za Zrinjski,Slobodu i Sarajevo,al ozbiljno nisam to nigdje pročitao..
ludilobrale
Ko kaže da iz FKS ne žele sa igraju. Mada meni kao navijači nek prekinu odma čisto da se uprava FKS rjesi ova pojacacanja za koja sam čuo. Mada žele da igraju jer je pauza od 6mj previse
amar.v12
Da li ce se ikad okanuti nacionalnog kljuca,pitanje je sad?
Ljiljani1946
ma treba vise raz****t ovo sjelo polupismenih i polustrucnih ljudi podpomognutim laznim patrijotama iz mostara i banja luke lištice...SARAJEVO UJEDINI SE.
Baco
Nije samo Sarajevo BiH!
balunv
Kako kaže Borac,Zrinjski i Široki tako će biti.Oni kroje kapu u savezu ŽALOSNO.
GigantMostarski
Sta je vazda s tim zrinjskim idiote jedan gdje si ti procito to? Ne koci nitko od navedenih ligu koliko borac, mulac jedan!
GigantMostarski
Nacionalisti bez zuba udaraju minuse, a ja vam garantujem da Zrinjski apsolutno nista ne koci! Ni ligu ni kup al dobro razumijem sta je u pitanju!
manijaci_____
Ti se ne javljaj, kad vas vise od 200 dodje na onu zapadnu tribinu onda se javute
balunv
Zrinjski je za nastavak prvenstva?
herr88
Ponovo komedija, uostalom navikli smo mi na takve stvari. Koji po redu sastanak bez dogovora? Sramotno je da savez nema konkretne stavove i upute u vezi sa situacijom vec to prebacuje na klubove. SAVEZ NAPOLJE
tcity055
Manite lafinu i obećanja. PL se neće nastaviti jer to je stav predstavnika iz RS-a (čitaj Borca). Ovo je sve folklor jer krizni štab RS-a je već donio odluku. Begiću džaba se upucavaš nema ništa od doživotnog predsjednika NS BiH.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.