Zaza: Želim što prije zaboraviti West Ham

Loš period u karijeri

Zaza: Želim što prije zaboraviti West Ham

Italijanski napadač Simone Zaza ponovo igra na starom nivou otkad je dres West Hama zamijenio dresom Valencije.

Zaza je još uvijek fudbaler Juventusa, a u prvom dijelu sezone bio je član West Hama i to je vjerovatno bio najgori period u njegovoj karijeri. On poručuje da želi što prije zaboraviti svoju neuspješnu epizodu u Premiershipu.

"Valencia? Mislim da je to veliki klub. Kada sam došao ovdje, nismo bili u dobroj situaciji. Bilo je komplikovano, ali za mene je to bilo nešto novo i malo po malo počeli smo pobjeđivati", rekao je Zaza pa nastavio:

"U West Hamu nisam postigao golove niti sam igrao puno. Mislim da sam sam igrao manje od sedam ili osam mečeva. Bio sam u komplikovanoj situaciji i želim zaboraviti što prije taj period. U Valenciji se osjećam fantastično. Golovi su za napadača najvažnija stvar, ali za mene je najvažnije da sam fizički dobro spreman", rekao je Zaza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je do sada odigrao osam mečeva u La Ligi za Valenciju te je postigao dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti