Zbog Instagrama njegove supruge: Navijači Manchester Uniteda su sigurni da Herrera odlazi

Nije pazila na detalje

Zbog Instagrama njegove supruge: Navijači Manchester Uniteda su sigurni da Herrera odlazi

E. Čaušević

Španski fudbaler Ander Herrera još uvijek ne želi produžiti ugovor s Manchester Unitedom koji ističe na kraju ove sezone.

Crveni đavoli su pokušali u nekoliko navrata da počnu pregovore s španskim veznjakom, ali je Herrera odbio da produži saradnju i kako stvari stoje na kraju ove sezone će kao slobodan fudbaler napustiti Old Trafford.

Herrera je ove sezone bio jedan od boljih u očajnoj sezoni Crvenih đavola i jasno je zbog čega ga žele zadržati na Teatru snova. Međutim, Španac očito ne želi da ostaje i navodno je već dogovorio da karijeru nastavi u dresu PSG-a.

Navijači Uniteda su sigurni da Herrera odlazi nakon što su jutros vidjeli story na Instagramu njegove supruge Isabel Collado. Ona je objavila krakti video, a iza nje se vide papirne kutije koje se koriste za selidbe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Credit: Isabel Collado/Instagram

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

red devil mo
Jedan od rijetkih koji je zasluzio platu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi