"Zbog intenziteta padavina, teren nije bilo moguće očistiti"

Oglasili se sa Grbavice

"Zbog intenziteta padavina, teren nije bilo moguće očistiti"

Samir Mlaćo, foto: SportSport.ba

Vremenske nepogode odgodile su danas 113. vječiti derbi između Željezničara i Sarajeva. 

Prema propozicijama susret će biti odigran sutra sa početkom u 13 sati, a tim povodom oglasili su se i iz FK Željezničar.
Istakli su da će učiniti sve da obezbijede uslove za odigravanje utakmice sutra u 13 sati kako i u stoji u propozicijama.

"Obavještavamo navijače i jednog i drugog tima, da će iskorištene ulaznice važiti za sutrašnju utakmicu. Kapije stadiona se otvaraju u 12:00 sati, a ukoliko bude drugih informacija FK Željezničar će blagovremeno obavijestiti javnost. Obzirom da se postavlja pitanje postojanja lopti za igranje u snježnim uslovima, želimo napomenuti da se takmičenje može igrati samo službenim loptama NFSBiH koje su dostavljene na početku sezone. Prema nalogu službenih lica izvršeno je bojenje postojećih lopti u crvenu boju.

Pored navedenog FK Željezničar je u toku pripreme utakmice učinio sve što je bilo naloženo, tako je teren po uputi službenih lica prvo markiran bijelom bojom, a nakon toga i crvenom bojom. Međutim, zbog intenziteta snježnih padavina, teren nije bilo moguće očistiti", istakli su sa Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi