Zbog Moje TV termin utakmice Sarajeva i Tuzla Cityja ostaje isti

Nije moguća promjena

Zbog Moje TV termin utakmice Sarajeva i Tuzla Cityja ostaje isti

Termin utakmice iz među Sarajeva i Tuzla Cityja, ipak, neće biti promijenjen.

U sklopu 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ove dvije momčadi sastaju se u subotu na Tušnju, a na zahtjev domaćih susret je trebao biti odigran pod reflektorima, no do toga neće doći.

Umjesto u 20:00 sati utakmica će biti odigrana od 16:30 sati, kako je prvobitno bilo i planirano, a informaciju je potvrdilo i Sarajevo na svojoj zvaničnoj stranici.

Razlog za to je odluka Moje TV, koja ima ekskluzivna prava na prijenose najelitnijeg bh. fudbalskog takmičenja, a koja se nije složila sa promjenom termina jer se isti poklapa sa utakmicom FK Željezničar - FK Radnik, koja počinje od 19:30 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, nakon dosadašnjeg dijela šampionata Tuzla City i Sarajevo na vrhu su tabele sa po 17 osvojenih bodova.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mica
gje veleza prents staje sa bosanskim kanalima bit.nova,hajat i nova bh
2 0
seibeg
slažem se s odlukom moja tv da se mogu uživo pratiti obadvije utakmice
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi