4

Komentari (4)

Dino_2000
Pazi sad, ulazi Amar na Tušanj, i ne smije atlet stazom do svog mjesta već popriječio preko travnjaka.Pošto je došao ispod kućice za rezervne igrače nije nos pomolio,to se sve dešavalo prije transparenta,što li baš, pa stid ga je normalno,znao je on da ta bruka nije i neće biti zaboravljena.
Analiticar
Ovo je jos pokazatelj koliko je fk zeljeznicar malen i korumpiran tim a mi (svi Bosanci i Hercegovci) ustvari glup narod.
Mesetar
Manite se ogradjivanja. Suspendujte ih dozivotno.
Mesetar
Navijac sam mladosti, a da je zeljo pravi klub suspednovao bi svoje navijace radi tog skandiranja. Ovako svi se kao ogradjuju od svojih navijaca a niko nista ne poduzima na rijesavanju toga. A to kre.en necu komentarisati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti