Zbog Shakire kazna za navijače Espanyola
Foto: EPA

Ponovo vrijeđali pjevačicu

Zbog Shakire kazna za navijače Espanyola

M. Šljivak

Proteklog vikenda je odigran veliki katalonski derbi u kojem je Espanyol na svom El Prat stadionu poražen od Barcelone s 3:0.

Ovaj meč je obilježen i po uvredama s tribina, a koje su išle na račun Gerarda Piquea i njegove supruge, popularne kolumbijske pjevačice Shakire.

Zbog uvreda koje je doživio na ovom meču, protiv Espanyola će biti pokrenut postupak, te će klub vjerovatno biti kažnjen.

Pique tvrdi da ga takvi povici nisu previše uzdrmali.

"Uvrede ne utječu na mene. Ostao sam potpuno fokusiran, ali moram priznati da se najviše zabavim ovdje i na Santiago Bernabeu", istakao je Pique.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Uvrede prema njegovoj izabranici su postale sve češće s tribna, a Espanyol je kažnjen u januaru sa 24.000 eura zbog uvrjedljivih parola prema Shakiri na meču Kupa kralja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi