Zbog vijesti iz Pariza Gian Piero Gasperini večeras možda neće spavati

U susret četvrtfinalu Lige prvaka

Zbog vijesti iz Pariza Gian Piero Gasperini večeras možda neće spavati

Trener Atalante Gian Piero Gasperini mogao bi večeras imati problema sa snom. 

Najnovije informacije iz Pariza kažu kako je Kylian Mbappe danas odradio trening sa ostatkom ekipe.

Na taj način značajno su se povećale šanse da se on nađe na spisku igrača na koje trener Tomas Tuchel računa u susretu protiv Atalante u okviru četvrtfinala Lige šampiona.

Podsjetimo, Mbappe je prije nešto više od 10 dana u susretu finala Kupa Francuske povrijedio članak i ovo mu je prvi trening poslije toga.

Njega je Tuchel stavio na spisak putnika za putovanje u Lisabon i sada su se značajno povećale šanse da će ipak moći igrati, iako se ranije govorilo da od toga neće biti ništa.

Izvještaji iz PSG-ovog kampa kažu kako Mbappe nije odradio kompletan trening, a propustio je samo njegov središnji dio, nakon čega se vratio i odradio sa saigračima do kraja.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

S druge strane, Marco Verratti, koji je također povrijeđen, još uvijek je van stroja, i kako sada stvari stoje on sigurno neće igrati protiv Atalante.

Meč PSG - Atalanta na rasporedu je u srijedu od 21.00 časova.

Top Komentari

GiS
Kako bi volio da Atalanta prodje ovu plastiku od kluba..
5 2
Jack28
Pa proći će PSG i bez Mbappea.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi