Ze Roberto: Nemam poroke, igrat ću fudbal do 50. godine

Legendarni brazilski fudbaler

Ze Roberto: Nemam poroke, igrat ću fudbal do 50. godine

Legendarni brazilski fudbaler, Ze Roberto, još uvijek nema namjeru okačiti kopačke od klin, pa je tako potpisao jednogodišnji ugovor sa Palmeirasom.

Bivši fudbaler Real Madrida, Bayern Munchena, Hamburga i niza drugih klubova, poručio je da se fudbalom namjerava baviti i narednim godinama života.

"Izuzetno sam motivisan iz prostog razloga što sam najbolje partije u karijeri počeo da pružam tek kad sam napunio 30 godina. Sada, sa 40, mogu da kažem da planiran da igram do 45, možda i 50. godine. U Brazilu ljudi dosta pričaju o godinama, a ja sam prošle sezone dokazao da je 40 samo broj. Nemam poroke, ne pušim, ne pijem i svjestan sam svog tijela", rekao je Ze Roberto, te dodao:

"Palmeiras ima dosta mladih igrača, a smatram da mogu da im pomognem svojim iskustvom."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti