Kapiten Željezničara optimista

Zeba: Djelovali smo ozbiljnije nego protiv Zete

Kapiten Željezničara Zajko Zeba večeras je predvodio tim sa Grbavice u duelu sa švedskim AIK-om.

"Rezultatom ne možemo biti pretjerano zadovoljno, ali igrom možemo. Djelovali smo ozbiljnije nego protiv Zete. Budemo li ovako igrali u Švedskoj, imamo se čemu nadati. Optimista sam", rekao je Zeba, te dodao:

"AIK je igrao sa čak petoricom nazad i bilo je teško probiti ih. Ja mislim da će u Štokholmu biti lakše, jer će oni igrati malo drugačije. Mogao bi nam mnogo značiti jedan gol tamo, jer znamo šta znači gol u gostima".

Revanš meč AIK-a i Željezničara igra se za sedam dana na Friends Areni.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi