Kapiten Željezničara pred derbi sa Sarajevom

Zeba: Igrači su svjesni značaja sutrašnje utakmice

S. Mlaćo

U tim Željezničara u vječitom derbiju vratit će se kapiten Zajko Zeba koji je propustio remi u Krupi (1:1) zbog tri žuta kartona.

Zebino odsustvo osjetilo se na igri Željezničara u Krupi, a sigurno da sada navijači očekuju da upravo ovaj iskusni vezista bude jedna od prevaga njihovog tima. Zeba je govorio na današnjoj press konferenciji za medije u Plavom salonu, te istakao svoja očekivanja od 111. vječitog derbija.

"Derbi je sama od sebe takva utakmica u kojoj ne igra tabela, te je ovo važna utakmica za nas, odnosno svaka je važna. Od Krupe prva utakmica polusezone i stvarno je tako, te se nadam da ćemo Radnik dočekati malo lakše", dodao je Zeba.

Željezničaru na Koševu odgovara i bod.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi stvarno nismo ekipa koja igra na bod, te povučeno. Mi smo ekipa koja teži otvorenoj igri i probat ćemo da igramo svoju igru, te znamo koji je naš cilj. U prednosti smo svakako, te smo i odmorniji. Dat ćemo svoj maksimum, a svi igrači su svjesni šta nam donosi sutrašnja utakmica", kaže kapiten Plavih.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti