Kapiten Željezničara pred sutrašnji meč

Zeba: Sloboda zavisi od drugih, puno stvari se pitamo mi

S. Mlaćo

Kapiten Željezničara Zajko Zeba također je veliki optimista pred sutrašnji duel svog tima protiv Slobode.

Upravo iz Slobode Zeba se vratio na Grbavicu, te vrlo dobro poznaje kvalitete svog protivnika. Ipak, vjeruje u nova tri boda s kojima bi Plavi ostali u samom vrhu tabele.

"Teško je nešto reći poslije šefa jer on sve kaže. Ja mogu reći ispred igrača da jedva čekamo da krene utakmica i da nastavimo našu seriju. Mislim da smo uz naš maksimaln pristup i igre, uz dužno poštovanje svakom protivniku, bitni mi. Slobodu cijenim i respektujem, ali mislim da se puno stvari pitamo mi", kazao je Zeba.

"Ne znam koliko je prednost  Slobodi što dolazi rasterećena. Mi smo borimo za nešto, a oni skoro nizašto jer će zavisiti od drugih. Svaki igrač je svjestan situacije i puno smo dobrih stvari napravili, te bi bila šteta to sve gurnuti pod noge. I otvaranje istoka je dodatni impuls za nas. Mislim da ćemo pogotovo sutra dati posljednji atom snage, i ja, a mogu slobodno reći i ostatak ekipe", dodao je Zeba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Željezničara i Slobode igra se sutra sa početkom u 19 sati. Prodaja karata za ovaj meč počinje sutra od 10 sati, a očekuje se da će tribine Grbavice biti prepune.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi