Sloboda počela s pripremama

Zeba: Znamo šta nam je raditi

Edmir Škorić

Nogometaši tuzlanske Slobode danas su startali s pripremama za drugi dio sezone.

Trener Husref Musemić je na stadionu Tušanj tačno u podne izvršio prozivku, te se tako zvanično krenulo s pripremama za proljetni dio.

Anes Haurdićje za sada jedino pojačanje crveno-crnih, dok je dolazak Senada Husića još neizvjestan, iako nam je trener Musemić kazao da je "99 posto sve dogovoreno".

Pred novinare je, osim Musemića, danas stao i Zajko Zeba, a jedan od najboljih igrača crveno-crnih je imao samo pozitivne riječi.

"Jedva sam čekao da počnemo jer je pauza bila duga. Znamo šta nam je raditi, imamo 40 dana da se pripremimo, najbitnije je da nas zdravlje posluži, a počinjemo ispočetka", kazao je Zeba, dodavši:

"Dat ćemo maksimum, da osvojimo najviše bodova, pa vidjet ćemo za šta će to biti dovoljno na kraju".

Igrači Slobode na današnjoj prozivci:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 Kenan Pirić, Mirza Hamzabegović, Azir Muminović, Darko Todorović, Samir Efendić, Haris Mehmedagić, Ibrahim Škahić, Ivan Kostić, Jasmin Moranjkić, Adnan Salihović, Perica Ivetić, Nemanja Stjepanović, Amer Ordagić, Elvis Sarić, Mladen Veselinović, Damir Mehidić, Zajko Zeba, Miljan Govedarica, Mersudin Ahmetović, Anes Haurdić, Sulejman Krpić, Omar Pršeš, Nenad Kiso, Amel Alibašić, Albedin Hasanović i Aleksandar Nikolić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi