Zec asistirao u porazu Balikesirspora od Mersina

Zec asistirao u porazu Balikesirspora od Mersina

Adnan Beganović

U okviru 26. kola turskog fudbalskog prvenstva Balikesirspor je pretrpio poraz na domaćem terenu u duelu sa Mersinom (1:3), a naš napadač Ermin Zec asistirao je kod jedinog pogotka domaće ekipe.

U veoma važnom susretu u borbi za ostanak u eliti, Balikesirspor nije uspio doći do pobjede. Mersin je do prednosti stigao u 30. minuti preko Khalilija, da bi u 58. minuti Welliton pogodio za 0:2.

Petnaest minuta prije kraja Nakoulma je postigao pogodak za 0:3, da bi u sudijskoj nadoknadi vremena Zec asistirao Kulušiću, koji je postigao počasni gol za domaće.

Podsjetimo, Zec je u Balikesirspor stigao početkom drugog dijela sezone, a do sada je postigao tri pogotka, kojima je danas dodao i treću asistenciju.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.