Zec dobio presudu u domaćem pravnom sistemu, Janičić u Lozani

Zec dobio presudu u domaćem pravnom sistemu, Janičić u Lozani

O. Lekić
Sindikat profesionalnih fudbalera naše zemlje potvrdio je četiri nove pobjede.

Naime, riješeni su sporovi za četvoricu nogometaša.

Radi se o Predragu Vladiću i Nemanji Đekiću, te Erminu Zecu i Nemanji Janičiću.

Nije navedeno o kojim sporovima se tačno rade, te iznosu novcu.

“Erminu Zecu smo dobili presudu, koja u cijelosti ide u njegovu korist, u domaćem pravnom sistemu, a dokazali smo istinu u slučaju Nemanje Janičića, kojeg smo zastupali na Međunarodnom arbitražnom sudu za sport u Lozani. Slučaj Janičića naročito ćemo obrazložiti i objaviti u javnosti, kako bi svi fudbaleri shvatili koliko je njegova pravna pobjeda bitna za budućnost svakog bh. fudbalera“, stoji u saopštenju Sindikata.

Zec je trenutno član FK Željezničar, dok je Nemanja Janičić trenutno član Kozare iz Gradiške, a prije toga je bio član Borca, no suspendovao ga je tadašnji šef struke Vlado Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vladić nastupa u Radničkom Srem, a stigao je iz FK Mladost Doboj Kakanj.

Nemanja Đekić je posljednji angažman imao u Zvijezdi iz Gradačca.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1621626775
Kako uspjet izvuc se iz krize kad te igraci tvoi tuze cirkus koi se desava samo u kukuruz ligi ne znas ko je gori ili klubovi ili ovi polu amateri sto glume zvjezde i igraju u kukuruz ligi
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi