Zec donio pobjedu Genceru

Reprezentativac BiH pogodio u 90. minuti za pobjedu 3:2

Zec donio pobjedu Genceru

Genclerbirligi je gostovao kod Kayserispora u okviru 25. kola turske Superlig, a timu iz Ankare pobjedu rezultatom 3:2 donio je reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Zec.

Demir je doveo Gencer u prednost nakon 27 minuta igre, ali je Troisi izjednačio u posljednjoj minuti prvog poluvremena, pa se na odmor otišlo pri rezultatu od 1:1.

Igrala se 57. minuta kada je Tum pogodio za drugo vodstvo Gencera u ovom susretu, ali je u 74. minuti stvari na početak ponovo vratio Riveros. I kada su svi očekivali kraj utakmice, te podjelu bodova, na scenu je stupio reprezentativni napadač Bosne i Hercegovine Ermin Zec, koji je golom u posljednjoj minuti susreta donio pobjedu svojoj ekipi.

U drugom današnjem susretu 25. kola Superlig, Bursaspor i Orduspor su remizirali bez golova, 0:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.