Zec glavna želja Edoardo Reje

Zeca ponovo povezuju s Hajdukom

Zec glavna želja Edoardo Reje

Adnan Beganović

Do kraja polusezone u gotovo svim evropskim fudbalskim ligama ostalo je još nekoliko kola , a u našem susjedstvu, odnosno Hrvatskoj, već polako se počinje špekulisati s imenima eventualnih pojačanja u splitskom Hajduku.

Tako danas hrvatski mediji donose vijest da je najveća želja trenera Hajduka, Edoarda Reje, u zimskom prelaznom roku bosanskohercegovački reprezentativac Ermin Zec.

Međutim, hrvatski mediji također navode da će ukoliko Šibenik i dalje bude tražio na ime obeštečenja za brzonogog Bugojanca 2 do 3 miliona eura, Zec opet ostati samo nedosanjani san za splitske „Bile“.

Podsjetimo, u ljetnom prelaznom roku mladi bosanskohercegovački reprezentativac povezivao se sa Hajdukom, no navodno prevelika odštetat spriječila je ovaj transfer, a kako sada stvari stoje Zec će ponovo biti glavna zvijezda prelaznog roka.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.