Zec: Hajduk se ne odbija

Zec: Hajduk se ne odbija

Adnan Beganović

Mladi bosasanskohercegovački napadač, treći strijelac hrvatskog fudbalskog prvenstva i još uvijek član Šibenika, Ermin Zec, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba broji svoje posljednje sate u Krešimirovom gradu.

Sjajna prethodna sezona i 14 golova na kontu Ermina Zeca nisu ostavili ravnodušnim mnogobrojne potencijalne kupce. Kao nova destinacija mladog bosanskohercegovačkog napadača spominjala se Njemačka, Rusija, Ukrajina, ali po svemu sudeći Ermin bi mogao i u sljedećoj sezoni ostati u Hrvatskoj.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, brzonogi Zec u narednoj sezoni mogao bi obući dres splitskog Hajduka, a kako bi provjerili iste nazvali smo mladog napadača koji je u telefonskom razgovoru za SportSport.ba istakao:

„Stvarno ne znam šta više da kažem. Sele me svaki dan u drugi klub, a ja sam još uvijek igrač Šibenika. Potoje neke opcije, ali prevelika odšteta koju traži Šibenik je prepreka mom transferu. A, što se tiče Hajduka, tu je sve jasno. Hajduk je veliki klub i ja lično bih volio svojim golovima u sljedećoj sezoni pomoći Hajduku da skine s trona Dinamo i ukoliko se uprave dva kluba dogovore stvarno ne bih imao ništa protiv odlaska u splitski klub. Na kraju krajeva, Hajduk se ne odbija.“



Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti