Zec Hat Trickom na čelo liste strijelaca
Ermin Zec igra u sjajnoj formi

HNL, 23. kolo

Zec Hat Trickom na čelo liste strijelaca

Adnan Beganović

Ermin Zec, bh. internacionalac u dresu Šibenika pružio je sjajnu partiju u 23. kolu prvenstva Hrvatske, te u pobjedu svog kluba nad Interom ugradio tri pogotka, dok je Tarik Cerić ponovo pogodio za Rijeku. 

Potencialni A reprezentativac naše države i prva "violina" naše mlade selekcije, Ermin Zec, nakon posta od dva kola danas je ponovo bio fenomenalan i tri puta pogodio mrežu Intera. Sa današnja tri gola Zec se izjednačio na vrhu liste strijelaca HNL-a sa Vručinom i Kalinićem (13 golova). Šibenik je pružio doista sjajnu partiju i sasvim zasluženo na "Šubićevcu" ubilježio novu tricu.

Rijeka je teže od očekivanog na "Kantridi" pobjedila Sesvete i tako nastavila uspješan niz na svom terenu. Strijelci za domaće bili su Sharbini, Budicin i naš Tarik Cerić, dok su za goste pogodili Polozani i Voinović. Ovom pobjedom Rijeka je ostala u igri za mjesto koje vodi u kup UEFA.

Slaven Belupo je u Koprivnici dočekao Cibaliju te remijem (1:1) razočarao svoje navijače. Domaćini su poveli u 30. minuti preko Marasa, a pogodak vrijedan jednog boda za goste je postigao Babić u 90. minuti susreta.

Vartek i Zadar u Varaždinu su odigrali lošu utakmicu koja je završila najnepopularnijim rezultatom (0:0). Osvojenim bodom gosti iz Zadra mogu biti jako zadovoljni jer su se konačno bodovno izjednačili sa Croatijom iz Sesveta.

Najveće razočarenje svojim navijačima u 23. kolu priredili su fudbaleri Dinama. Gosti iz Osijeka su Maksimir napustili neporaženi (0:0) i tako neizravno pomogli Hajduku u borbi za titulu. Dinamu će ova dva boda sigurno mnogo nedostajati u nastavku prvenstva ali s obzirom kakva atmosvera vlada u taboru "modrih" novo posrtanje moglo se i očekivati.

Rezultati 23. kola:
Dinamo – Osijek 0:0
Šibenik – Inter 4:0
Rijeka – Sesvete 3:2
Slaven Belupo – Cibalia 1:1
Varteks – Zadar 0:0
Hajduk – Zagreb (večeras)

Poredak: Dinamo 49, Hajduk 48 (-1), Slaven Belupo 36, Šibenik 35, Rijeka 35, Varteks 31, Osijek 29, Zagreb 28 (-1), Cibalia 27, Inter 21, Zadar 20, Croatia 20


Naš fotoreporter bio je na utakmici Dinamo - Osijek...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije