Zec: Hvala svima
Plakete najboljim mladim igračima uručio je Emir Spahić, kapiten bh. reprezentacije

Brzonogi Bugojanac oduševljen nagradom

Zec: Hvala svima

Adnan Beganović, foto: A. Balić

Za najboljeg bh. igrača do 21 godine na sinoćnjoj manifestaciji "Idol nacije" proglašen je Ermin Zec, još uvijek napadač Šibenika, koji je za SportSport.ba istakao da je presretan zbog nagrade te da mu je ovo jedno od najznačajnijih priznanja u karijeri.

"Doista sam oduševljen. Želio bih se zahvaliti svima koji su prepoznali moj rad i nadam se da ću u nastavku karijere biti još bolji. Organizacija je bila na visokom nivou. Na manifestaciji se skupio veliki broj naših fudbalera i fudbalskih radnika i zbog toga SportSport.ba zaslužuje sve pohvale", rekao je Ermin Zec i dodao:

"Biti najbolji u svojoj državi je nešto posebno. Čovjek trenira i radi za ovakve trenutke. Osjećate se posebno i ova nagrada je samo još jedan dodatni motiv za mene. Veliku zahvalnost dugujem i svojim saigračima u Šibeniku, jer doista bez njihove pomoći sve bi bilo mnogo teže."

Brzonogi Bugojanac osvrnuo se i na nastavak svoje karijere, a za naš portal ponovio je da sigurno napušta Šibenik.

"Prevazišao sam hrvatsku fudbalsku ligu. Potrebni su mi novi izazovi i vrijeme je da svoje znanje pokažem u nekoj od najjačih evropskih liga. Ponuda ima, a ja ću sa svojim menadžerom Miralemom Kazićem dobro razmotriti sve i izabrati onu najbolju."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.