Zec igrao bez radne dozvole

Javašluk u Šibeniku

Zec igrao bez radne dozvole

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Šibenika, a od prije neki dan i najbolji igrač hrvatske nogometne lige, Ermin Zec, prema pisanju tamošnjih medija u Šibeniku je igrao bez radne dozvole.

Naime, policija je kod Benkovca zbog prebrze vožnje zaustavila automobil kojim je upravljao naš reprezentativac, a hrvatskim medijima je potvrđeno da je Zec zbog toga kažnjen sa 1000 kuna, no navodno da ovaj prekršaj nije sve.

Tom prilikom policajci su se prema pisanju hrvatskih medija uvjerili da Zec nema radnu dozvolu, što pokazuje sav javašluk koji vlada u trenutno trećeplasiranom timu hrvatskog fudbalskog prvoligaša.

Zbog neposjedovanja radne dozvole Hrvatsku su ne tako davno morali napustiti Alimanović, Cela i Bečiri, a hrvatski mediji navode da se u šibenskim kuloarima priča da čelni ljudi kluba sa Šubičevca dobro znaju da Zec nema potrebne dokumente za igranje u Hrvatskoj iako dres Šibenika nosi od 2007. godine.

Pokušali smo kontaktirati čelne ljude prvoligaša iz Krešimirovog grada, no na naše pozive niko nije odgovarao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije