Predstavljen na Tušnju

Zec: Konkurencija u Slobodi je dodatni motiv

Među novim fudbalerima Slobode koji su danas predstavljeni na stadionu Tušanj bio je i Asim Zec.  

Mladi bosanskohercegovački reprezentativac je u redove Slobode stigao nakon epizode u Travniku, a svojim dolaskom u tuzlanski klub će dodatno pojačati konkurenciju na napadačkoj poziciji. 

"Sigurno da je konkurencija u Slobodi jaka, dobri su igrači, ali to će za mene biti dodatni motiv da radim jače. Očekivanja od naredne sezone su ista. Borit ćemo se za vrh tabele, izlazak u Evropu, a ako se otvori situacija za titulu, što da ne", kazao je Asim Zec prisutnim novinarima. 

Podsjećamo, Zec je prije Travnika još nosio dresove Veleža, Čelika, Olimpica, Iskre i češkog Hradeca. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi