Zec: Krupa nije slučajno u vrhu, ali mi idemo na pobjedu

Brzonogi napadač Slobode

Zec: Krupa nije slučajno u vrhu, ali mi idemo na pobjedu

Samir Mlaćo

Pogotkom u 74. minuti brzonogi Asim Zec riješio je pitanje pobjednika u duelu Čelika i Slobode (0:2).

Zeničani su se držali prvo poluvrijeme, ali su pali pred sami kraj, te su tri boda zasluženo otišla u Tuzlu. Ovom pobjedom Sloboda je došla na šesto mjesto koje vodi u Ligu za Prvaka, što je svakako i cilj Tuzlaka.

"Utakmica protiv Čelika je bila jako teška utakmica za nas. Čelik je imao nekih svojih problema, ali sve su to dobri igrači i Čeliki je veliki klub. Ja se iskreno nadam da će za taj klub doći bolja vremena, a mi smo uzeli tri boda koja su nam trebala da prekinemo taj cni niz bez pobjede na strani", kazao je za Zec za SportSport.ba.

Uoči zimske pauzu na Tušanj dolazi Krup, koja je hit prvenstva i za sada ne posustaje. Strijelac dva pogotka Slobode u dosadašnjem dijelu prvenstva ipak vjeruje u pozitivan rezultat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Okrećemo se Krupi koja je pokazala da nije slučajno tu gdje jeste. Međutim, protiv koga god da igramo na Tušnju mi idemo na pobjedu, te bi najbolje bilo pobjedom se oprostiti od navijača i otići na zimsku pauzu", dodao je 22- godišnji napadač Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi