Zec lakše povrijeđen, propušta Ankaragucu

Doll neće da riskira

Zec lakše povrijeđen, propušta Ankaragucu

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i napadač Genclerbirligija, Ermin Zec, zbog povrede će propustiti naredni susret svoje momčadi protiv gradskog rivala Ankaragucua.

Napadač našeg nacionalnog tima povrijedio je ložu, no ne radi se o težoj povredi, pa Zec lagano trenira, a od ponedjeljka će trenirati punim intenzitetom.

"Povrijedio sam ložu, no na svu sreću ne radi se o težoj povredi. Treniram smanjenim intenzitetom, a duel s Ankaragucom ću preskočiti jer u klubu ne žele riskirati da se povreda ne bi pogoršala", rekao nam je Zec u telefonskom razgovoru i dodao:

"Već u ponedjeljak ću trenirati punim intenzitetom i sasvim sigurno ću biti spreman za naredni susret."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.