Zec: Nadam se da će biti još mnogo golova

Povremeni reprezentativac BiH dvostruki strijelac

Zec: Nadam se da će biti još mnogo golova

Ekipa Gencerbiriglija na najbolji je mogući način počela sezonu u turskoj Superlig, kao i povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Zec.

Zec je sa dva gola donio pobjedu svojoj ekipi nad Antalyasporom, a Gencer je na kraju trijumfovao rezultatom 3:1 na svom terenu.

Nakon susreta, Zec nije krio zadovoljstvo svojim nastupom i pobjedom ekipe.

"Prije svega, drago mi je što smo upisali pobjedu, jer znam da će nam svaki bodovi mnogo značiti u nastavku sezone. Zadovoljan sam što sam uspio da postignem dva gola, ali cijela ekipa svojom igrom od sinoć zaslužuje čestitike. Igramo u formaciji 4-4-2, što meni definitivno odgovara i nadam se da ću postići još mnogo golova ove sezone", rekao je Zec u razgovoru za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.