Zec najavljuje dolazak na pripreme Šibenika

Bh. napadač gubi strpljenje

Zec najavljuje dolazak na pripreme Šibenika

Edmir Škorić

Od prelaska Ermina Zeca iz redova Šibenika u Shakhtar  sasvim sigurno nema ništa, a za propast transfera najodgovorniji su čelni ljudi Šibenika, koji nikako ne uspijevaju prodati najboljeg igrača HNL-a.

Transfer Zeca u ukrajinski Shakhtar nije finaliziran, a bosanskohercegovačkom internacionalcu puna je kapa svega i najavio je dolazak na pripreme u Šibenik.

"Kako od mog transfera nema ništa, doći ću na pripreme, jer ne želim nespreman dočekati nastavak prvenstva", rekao je Zec u razgovoru za hrvatski Jutarnji list, a na pitanje kako će doći kad nema radnu dozvolu Zec je odgovorio:

"Ako na graničnom prelazu prođem, prođem, a ako ne, vratit će me natrag u BiH. A onda su druga pravila igre, pa ćemo vidjeti tko će biti na gubitku. Toliko za sada od mene".

Ova izjava našeg reprezentativca nije previše uzbudila direktora Šibenika, koji je za Jutarnji list rekao:

"Uz suglasnost Zeca, mi smo s njegovim zastupnikom dogovorili da on trenira u Bugojnu i čeka finiš pregovora za inozemni transfer. To što sada Zec govori, nema veze s našim dogovorom. Znam da je nervozan, ali mi činimo sve u obostranu korist, da do realizacije transfera što prije dođe."

Bilo kako bilo, saga o transferu Zeca još uvijek nema svoj kraj, a za nadati se da će naš reprezentativac konačno napustiti Šibenik te da će se okušati u nekoj od jačih evropskih liga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti