Zec: Ne znam za dogovor sa Hajdukom

Stigla zvanična ponuda iz Turske

Zec: Ne znam za dogovor sa Hajdukom

Kako prenose hrvatski mediji, splitski Hajduk je sve dogovorio sa reprezentativcem BiH i napadačem Šibenika Erminom Zecom, a navodno je već potpisao i ugovor, o čemu bi javnost trebala biti obavještena nakon finala Kupa.

Saga oko odlaska Ermina Zeca iz Šibenika traje već gotovo godinu dana, ali brznogi napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine ipak je sve do danas ostao na Šubićevcu.

Međutim, u razgovoru za SportSport.ba reprezentativac Bosne i Hercegovine demantovao je navode hrvatskih medija kako je postignut dogovor sa njim.

"Nisam zaista upoznat da je postignut dogovor sa Hajdukom. Ono što sa sigurnošću mogu potvrditi je to da je na adresu Šibenika stigla jedna zvanična ponuda od jednog kluba iz Turske dok se po mojim saznanjima u narednim danima očekuje da stignu ponude iz Italije, Francuske i Njemačke.  Prema informacijama koje ja imam, tako stoje stvari. Isitina je da je bilo nekih razgovora sa Hajdukom, ali koliko ja znam nikakav dogovor sa splistkim klubom nije postignut. Nećemo žuriti sa donošenjem konačne odluke, jer se bliži ljetni prelazni rok", potvrdio je u razgovoru za SportSport.ba Ermin Zec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti