Zec odveo Šibenik u finale

Kup Hrvatske

Zec odveo Šibenik u finale

Edmir Škorić

Šibenik se golom bh. reprezentativca Ermina Zeca plasirao u finale hrvatskog Kupa nakon pobjede protiv Varteksa u Varaždinu (0:2). Strijelac drugog gola bio je Fuster.

U Varaždinu je danas odigrana uzvratna polufinalna utakmica hrvatskog Kupa. Varteks je uspio u prvoj utakmici održati 0:0 u Šibeniku, no ovaj put su Zec i društvo bili nezaustavljivi.

Sat vremena su gosti morali igrati sa deset igrača, nakon što je Vidić u minuti zaradio dva žuta kartona. Najprije zbog prekršaja, a zatim nakon naguravanja. Iako brojačno oslabljeni, Šibenčani su uspjeli povesti. Igrala se 75. minuta kada je najbolji strijelac gostiju, mladi bh. reprezentativac Ermin Zec matirao domaćeg golmana Drevena.

Sedam minuta se igrao produžetka u Varaždinu, a za kraj Fuster gostima donosi još jedna gol i siguran plasman u finale Kupa.

Šibenik čeka pobjednika iz duela Hajduk - Dinamo koji je počeo u 17:30.

Hrvatski kup, polufinale:
Varteks - Šibenik 0:2 (Zec 75, Fustar 90)
Hajduk - Dinamo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti