Zec pogodio u pobjedi Genclerbirligija

Šesto kolo turske Superlige

Zec pogodio u pobjedi Genclerbirligija

Ekipe Genclerbirligija i Kayserispora odigrale su svoj duel šestog kola turske Superlige, a uspješnija je bila domaća ekipa za koju je nastupio i naš Ermin Zec.

Naš internacionalac je odigrao svih 90 minuta te je u 33. minuti pogodio iz penala.

 

Genclerbirligi je poveo sredinom prvog poluvremena, a strijelac je bio Petrović. Nakon nešto više od pola sata igre, Zec je sa bijele tačke udvostručio prednost svoje ekipe, a sa 2:0 se otišlo i na odmor.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

 

U nastavku još dva gola domaćih. U 74. minuti pogodio je Azofeifa na asistenciju Cana, a konačnih 4:0 djelo je Durmaza u posljednjoj minuti regularnog toka susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti