Zec potvrdio da Hannover dolazi po njega

Nijemci zainteresovani

Zec potvrdio da Hannover dolazi po njega

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i jedan od najboljih igrača Hrvatske nogometne lige Ermin Zec oporavio se od povrede i danas će zaigrati u susretu Kupa Hrvatske koji njegov Šibenik igra protiv Osjeka.

Zec se oporavio od povrede zadnje lože, koju je vukao posljednje vrijeme, te će se danas naći u sastavu Šibenika. Ono što je zanimljivo, susret između Šibenika i Osjeka doći će gledati predstavnici njemačkog bundesligaša Hannovera, koji su zainteresovani za našeg reprezentativca.

"Jeste i ja sam čuo da će danas biti tu predstavnici Hannovera, ali, iskreno, ne znam ništa više i detaljnije o tome", kazao je Zec za SportSport.ba, te nastavio:

"Svakako bi mi bilo dobro za karijeru kada bih preselio u Njemačku. Međutim, želim se koncentrisati sada na utakmicu koja je pred nama. Oporavio sam se od povrede i biću u sastavu za Osijek. To mi je sada najbitnije", dodao je mladi povremeni A reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Prema nepotvrđenim informacijama do kojih je došao SportSport.ba i engleski premijerligaš Fulham zainteresovan je za našeg reprezentativca, pa bi se na današnjem susretu sa Osijekom mogli naći i predstavnici londonskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.