Zec presudio Slobodi na Tušnju

Premijer liga BiH za kadete

Zec presudio Slobodi na Tušnju

E. Dindić

U okviru 8.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za kadete na Tušnju su se sastali domaća ekipa Slobode i gosti ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja. U jednoj veoma tvrdoj utakmici gosti su slavili pobjedu rezultatom 0:1(0:0).

Tvrda utakmica u prvom poluvremenu, gdje se više igralo na sredini terena. I jedna i druga ekipa nisu stvorili niti jednu izglednu priliku,  pa je prvih 45. minuta završeno nepopularnih 0:0. 

Drugo poluvrijeme bolje su otvorili gosti i zaigrali dosta angažovanije.Trenutak odluke desio se u 58. minuti susreta kada su gosti iz Doboja kod Kaknja odigrali sjajnu akciju a Maid Zec sjajnim šutem sa 20 metara matira domaćeg golmana za veliko slavlje gostiju. 

Do kraja susreta, rezultat se nije mijenjao i gosti upisuju velika tri boda na Tušnju. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi