Zec se pogotkom oprostio od Šubičevca

HNL, 32. kolo

Zec se pogotkom oprostio od Šubičevca

Adnan Beganović

U okviru 32. kola hrvatskog fudbalskog prvenstva Šibenik je pobjedio Osijek (2:1), a strijelac drugog gola za domaće bio je naš reprezentativac Ermin Zec, koji se tako na najlijepši način oprostio od navijača na "Šubičevcu". 

Fudbaleri Šibenika pobjedom su se oprostili od svoje publike. U utakmici bez većeg rezultatskog značaja domaći su zasluženo došli do nova tri boda. Momčad Šibenika u vodstvo je doveo Ivan Rodić u 14. minuti, a samo dva minuta poslije Ermin Zec povisuje na 2:0. Zecu je ovo 14 pogodak u prvenstvu i sada je u zaostatku od samo jednog gola za vodećim dvojcem na listi strijela, Marijom Mandžukićem i Nikolom Kalinićem. Pogodak za Osijek postigao je Miličević.

Hajduk je na gostovanje u Koprivnicu došao bez nekoliko standardnih prvotimaca. Trener «bilih» Ante Miše odlučio je odmoriti svoje udarne snage pred revanš susret finala Kupa protiv Dinama. Pogodak za vodstvo  «Farmaceuta» postigao je Maras u 87., dok je za podmlađeni Hajduk pogodio Aračić u sudijskoj nadoknadi vremena.

Rijeka je nastavila sa dobrim partijama. Danas su na Kantridi slavili protiv Cibalije (2:0). Zadar je na Stanovima samo remizirao sa Croatijom (1:1), dok je Inter pobjedom u Varaždinu (1:0) osigurao ostanak u društvu najboljih bez dodatnih kvalifikacija u koje će ove godine neuvjerljivi Zadar.

HNL, 32. kolo:
Šibenik – Osijek 2:1
Rijeka – Cibalia 2:0
Varteks – Inter 0:1
Zadar – Croatia 1:1
Slaven Belupo – Hajduk 1:1
Dinamo – Zagreb (večeras)

Poredak: Dinamo 73 (-1), Hajduk 67, Rijeka 56, Slaven Belupo 52, Šibenik 46, Osijek 41, Zagreb 41 (-1), Varteks 35, Cibalia 35, Inter 33, Zadar 29, Croatia 22


 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti