Zec se priključio, danas dolaze Džidić, Karić i Martinović

Sloboda počela pripreme na Kupresu

Zec se priključio, danas dolaze Džidić, Karić i Martinović

S. Mlaćo

Nogometaši tuzlanske Slobode jučer su doputovali na Kupres gdje će obaviti prvi dio priprema. 

Naša ekipa posjetila ih je jutros gdje smo prisustvovali prvom današnjem  treningu, a zabilježili smo veoma dobru atmosferu koja sigurno može radovati sve navijače Slobode koji i u narednoj sezoni očekuju uspješnu sezonu svog kluba.

Ekipi se jutros priključio i mladi reprezentativac naše zemlje Asim Zec koji je jučer dogovorio saradnju sa Tuzlacima, a šef stručnog štaba Husref Musemić sa svojim pomoćnicima na raspolaganju ima ukupno 18 igrača.

Danas će se ekipi priključiti tri nova lica Aldin Džidić, Mahir Karić i Dejan Martinović, dok je današnji trening propustio defanzivac Ivan Kostić.

"Kostić je izvadio zub te će danas biti na drugom treningu. Situacija je dobra, imamo kostur ekipe, čekamo ova tri igrača da se priključe danas i to je to trenutno. Dario Tomić nije sa nama, on je trebao jučer doputovati sa ekipom, međutim kada smo ga nazvali rekao je da neće ići. On je za mene prekrižen i ne računamo na njega. Bit će sigurno još neko novo ime, ali mi ne žurimo, želimo osvježiti ekipu, a isto tako i dobro se spremiti", kazao je Musemić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako smo saznali, u Slobodi ciljaju na dovođenje lijevog beka, ali Musemić nam nije otkrio koji su igrači eventualno u opticaju za tu poziciju. 

Tuzlaci će na Kupresu boraviti do četvrtka kada će nakon jutarnjeg treninga put kući, dok će u petak imati slobodan dan. Već u subotu putuju na pripreme u Sloveniju. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi