Zec: Stigli smo u finale i ne mislimo stati!

Bh. reprezentativac optimista

Zec: Stigli smo u finale i ne mislimo stati!

Edmir Škorić

Šibenik je napravio veliki klupski uspjeh kada se pobjedom u Varaždinu (0:2) plasirao u finale Kupa. Ermin Zec, bh. reprezentativac, tvrdi da on i saigrači neće stati na tome.

Povijesni uspjeh Šibenčanima je osigurao bh. reprezenetativac Ermin Zec golom u 75. minuti, da bi Fustler u finišu postavio konačnih 0:2. Podsjetimo, prvi meč je Šibenik na svom travnjaku remizirao sa Varteksom (0:0).

"Drago mi je zbog ulaska u finale. Presretni smo zbog toga i nadamo se da ćemo igrati još bolje", kazao je Zec u razgovoru za Tportal.hr.



Šibenik je prije par dana na istom stadionu deklasiran od Varteksa, no ovaj put su Zec i društvo pružili potpuno drugačiju predstavu.

"Istina je da smo poraženi, ali mislim da su igrači već na toj utakmici mislima biti na onoj polufinalnoj. Nismo dali sve od sebe. Znali smo da će biti teško, ali smo znali da ih možemo pobijediti. Još smo k tome igrali veći dio utakmice sa deset igrača, ali smo uspjeli."

Šibenik će u finalu odigrati dvomeč protiv splitskog Hajduka, nakon što je na Poljudu "pao" zagrebački Dinamo.

"Uvijek je sve 50:50, no došli smo u finale i ne mislimo stati. Velika nam je čast igrati u finalu i bilo bi lijepo osvojiti, tako da se nijednog trenutka nećemo predati", završio je svoj razgovor za tportla.hr mladi bh. napadač Ermin Zec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti