Zec strijelac u pobjedi Genclerbirligija

Pobjeda protiv Manisaspora

Zec strijelac u pobjedi Genclerbirligija

Edmir Škorić

U okviru 33. kola turske Super lige, reprezentativac BiH Ermin Zec je bio strijelac u pobjedi svog Genclerbirligija protiv sedamnaestoplasirane momčadi Manisaspora (3:0).

Osim našeg reprezentativca, strijelci za Genclerbirligi su bili Meric, koji je pogodio u 43. minuti iz penala za 1:0, zatim naš Zec povećava vodstvo u 72. minuti na 2:0, a posao završava Tum u 77. minuti za velika tri boda Genclerbirligi koji će barem privremeno zasjesti na peto mjesto tabele.

Odigrane su još dvije utakmice ovog kola. Kayserispor i Eskisehirspor su remizirali rezultatom 2:2, dok je Istanbul Buyuksehir osvojio sva tri boda na gostovanju kod Sivasspora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.