Zec strijelac u porazu Šibenika
Ermin Zec

Hrvatska nogometna liga

Zec strijelac u porazu Šibenika

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Zec nastavlja po svom običaju tresti mreže kad mu se god za to ukaže prilika. Napadač Šibenika bio je jedini strijelac u porazu svoje ekipe u Zadru (1:2).

Zadrane je u prednost u 10. minuti utakmice doveo nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Želimir Terkeš, udarcem sa bijele tačke. Na 1:1 izjednačio je sjajni Zec u 56. minuti susreta, da bi pobjedu Zadru donio Ivan Čurjurić u sudijskoj nadoknadi vremena.

Dinamo je gostovao kod sesvetske Croatije u Kranjcevicevoj ulici i slavio sa 5:2. Varteks je na svom terenu ugostio novog prvoligaša Lokomotivu i pobijedio sa 2:1, dok su Osječani u Gradskom vrtu odigrali loše i protiv još jednog novog prvoligaša, Karlovca, te ispustili bodove.

Rezultati
Medimurje - Istra 1961 4:2 
Croatia Sesvete - Dinamo 2:5 
Osijek - Karlovac 0:1 
Zadar - Šibenik 2:1
Varteks - Lokomotiva 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti