Zec u Genclerbirligiju!

Zecov menadžer za naš portal potvrdio

Zec u Genclerbirligiju!

Adnan Beganović

Ermin Zec novi je igrač Genclerbirligija. Najbolji igrač Šibenika i naš reprezentativac Ermin Zec od naredne sezone nosiće dres turskog Genclerbirligija.

Bosanskohercegovački reprezentativac u četvrtak će otputovati u Tursku gdje će staviti potpis na četverogodišnji ugovor sa Genclerbrilgijem.

Ukupnan transfer navodno je vrijedan oko 2 miliona eura, a dijeli se između igrača i Šibenika 50% - 50%, a navodno će brzonogi Bugojanac u turskom klubu godišnje zarađivati 500.000 eura.SportSport.ba kontaktirao je menadžera Ermina Zeca, Mirlalema Kazića, koji nam je potvrdio da će Zec od naredne sezone nositi dres turskog kluba.

"Sve je konačno gotovo. Bio sam u Turskoj na razgovorima i dogovorili smo sve. Trener turskog sastava, Thomas Doll, želio je Zeca i evo, želja će mu se ispuniti. Sutra smo ja i Ermin u Sarajevu, pogledaćemo finale Kupa, a prekosutra idemo u Tursku", rekao je Kazić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.