Zec utišao Poljud
Novi pogodak mladog reprezentativca naše zemlje

Nova blamaža Hajduka

Zec utišao Poljud

U posljednjoj utakmici jedanaestog kola Šibenik je u dalmatinskom derbiju bio bolji od Hajduka na Poljudu sa 1:0, a jedini pogodak za Šibenčane postigao je naš Ermin Zec u 43. minuti na asistenciju još jednog Bugojanca Mehmeda Alispahića.

U redovima Hajduka svih 90 minuta je odigrao Senijad Ibričić, dok je Boris Pandža ušao u igru umjesto Marija Maloče. Ibričić se uklopio u sivilo Hajduka, koji je još jednom razočarao svoje navijače.

U redovima Šibenika bilo je pola tima Bosanaca. Pored Zeca igrali su još Mehmed Alispahić, kojeg je zamijenio treći Bugojanac Alvin Karadža, zatim u odbrani Velimir Vidić, a Mladena Jurčevića je zamijenio Ivan Medvid. Jedini naš igrač koji nije nastupio u ovom susretu bio je Samir Duro.

Ovom pobjedom Šibenik se probio do trećeg mjesta sa 21 bodom, sedam manje od lidera Dinama, dok je Hajduk na devetoj poziciji sa 15 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.