Zec vjeruje u prolaz Šibenika

Pred revanš susrete polufinala hrvatskog Kupa

Zec vjeruje u prolaz Šibenika

Adnan Beganović

U okviru polufinala hrvatskog Kupa danas će revanš susrete odigrati Hajduk i Dinamo, te Šibenik i Varteks. Prvi dueli u oba susreta završili su bez pogodaka, no prema najavama bh. reprezentativca u dresu Šibenika, Ermina Zeca, danas neće biti tako.

"Iako smo u posljednjem prvenstvenom duelu primili pet golova od Varteksa, glave su nam čiste i svi igrači pozitivno razmišljaju", rekao je Zec za hrvatske medije i dodao:

"Poraz u prvenstvu svi smo doživjeli kao grubu opomenu, no danas će biti drugačije. Vjerujemo u svoju kvalitetu i zajedništvo. Pa, nismo mi slučajno ostvarili dosadašnje rezultate. Bit će dobro danas. To sam kazao i Funcutima, koje sam sreo tokom praznika. Puno nam znači povratak Vidića, Husmanija i Bačelića."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.