Zec: Željezničar oduvijek simpatiziram

Samo jedan klub je u BiH za koji bi zaigrao

Zec: Željezničar oduvijek simpatiziram

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Ermin Zec nastavio je sa dobrim partijama u dresu Šibenika. Brzonogi Bugojanac u duelu sa Karlovcem upisao se u listu strijelaca, a prije revanš susreta finala Kupa sa Hajdukom najavljuje neizvjestan susret.

"Hajduk je u prvom susretu slavio sa 2:1 i sve je još uvijek otvoreno. Šteta što smo u Splitu drugi pogodak primili u posljednjim momentima susreta. Bilo bi nam mnogo lakše da Hajduk mora napasti, no šta je tu je. Šanse za osvajanje Kupa su podjednake i mislim da će biti neizvjesno do samog kraja", istakao je za hrvatske medije Ermin Zec i osvrnuo se na predstojeći prelazni rok i njegov eventualni odlazak iz Šibenika.

"Drago mi je što sam prije gotovo tri godine izabrao Šibenik, ali došlo je vrijeme za odlazak u veći klub, u neku jaču ligu. Šibenik i navijače uvijek ću pamtiti po dobrom i rado ću se vraćati u ovaj prelijepi grad", rekao je Zec.

Sjajni napadač prije odlaska u Šibenik bio je na korak do potpisivanja ugovora sa Željezničarom, no stvari su se iskomplikovale, pa je Zec završio u Hrvatskoj.

"Od kada znam za sebe simpatiziram Grbavicu. Željezničar je jedini klub u mojoj zemlji za koji bih mogao igrati. Ko zna, možda nekad i obučem plavi dres, nikad nije rečeno da kad-tad neću završiti na Grbavici", zaključio je Zec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.