Zekanović ponovo u Borcu

Potpisao na dvije godine

Zekanović ponovo u Borcu

M. Šljivak

Mladi veznjak Predrag Zekanović (20) potpisao je novi ugovor s Borcem iz Banja Luke.

Ovaj 20-godišnji fudbaler je na kraju prošle sezone napustio tim iz Banja Luke i bio je jako blizu prelaska u rumunsku Concordiju, ali je dogovor u posljednji čas propao.

Zekanović je potom krenuo u potragu za novim klubom. Dobio je novu ponudu iz Borca, koju nije želio odbiti. 

Mladi veznjak je danas potpisao novi dvogodišnji ugovor sa banjalučkim timom i sigurno je da će predstavljati veliko pojačanje pred nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Debi u  novoj sezoni Zekanović bi za Borac trebao imati već za 10 dana, kada će ovaj tim u 7. kolu Premijer lige gostovati na Pecari kod Širokog Brijega.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi