Želi u Juve: Douglas Costa propustio trening Bayerna

Čeka se samo zvanična potvrda

Želi u Juve: Douglas Costa propustio trening Bayerna

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Douglas Costa će prema svemu sudeći u narednim danima napustiti Bayern.

Njemački mediji objavili su prije nekoliko dana da Costa pregovara s Juventusom i da će gotovo sigurno svoju karijeru nastaviti u dresu Stare dame. To je potvrdio danas i direktora Bavaraca, Karl-Heinz Rummenigge koji je izjavio da Bayern još uvijek pregovara s Juventusom, ali da se očekuje ubrzo dogovor.

Najbolji dokaz da Douglas Costa neće ostati u Bayernu jeste da je brazilski fudbaler propustio današnji trening ovog kluba. On je dobio dozvolu da ne dođe na trening jer se očekuje samo zvanična potvrda da će karijeru nastaviti u Juventusu.

Navodno, Bayern želi poslati Costu na jednogodišnju posdubu, ali uz obavezu da Juventus otkupi njegov ugovor na kraju sezone. Još uvijek nije poznato koliko će Juve izdvojiti novca za ovog igrača.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi