Bayern odredio cijenu za Douglasa Costu

Ko hoće, neka dobro plati

Bayern odredio cijenu za Douglasa Costu

Edmir Škorić

Bayernov predsjednik Uli Hoeness je kazao da će Douglas Costa otići samo ako neki klub plati iznos koji Bavarcit traže.

Costa se povezuje sa Juventusom već duže vrijeme, ali Juventus je spreman da ponudi "samo" 40 miliona eura uz eventualno neki milion bonusa, što Bavarcima nije dovoljno.

U Bavarskoj se nadaju da će brazilskog krilnog igrača prodati za barem 50 miliona eura i dok ne dođe ta ponuda, on će biti član njemačlkog prvaka.

"Ako neko plati iznos kojeg traži Karl-Heinz Rummenigge, onda će Douglas Costa promijeniti klub", rekao je Hoeness za njemački Bild i time dao do znanja Staroj dami da mora poboljšati ponudu ukoliko želi da već ovog ljeta dovede talentovanog Brazilca.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bianconeri polako, čini se, odustaju od Coste i sve više su usmjereni na ofanzivca Fiorentine Federica Bernardeschija, koji bi također koštao oko 50 miliona eura, ali je mlađi, svestraniji i neće zauzeti mjesto igrača koji nisu iz zemalja EU.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi