"Želim osvojiti Kup"

Samir Bekrić za SportSport.ba

"Želim osvojiti Kup"

Tobol za kojeg nastupa nekadašnji igrač Željezničara i povremeni reprezentativac naše zemlje Samir Bekrić je u sklopu 4. kola Lige za opstanak pobijedio Kaysaru rezultatom 2:1.

Sve brige oko opstanka za Tobol su davno završene (10 bodova od zone ispadanja). Današnja sjajna izvedba Tobola i Bekrića samo je potvrda toga.

"Danas je bilo odlično. Asistirao sam za prvi gol, a prilikom postizanja drugog lobovao sam golmana", govori Bekrić za SportSport.ba te najavljuje naredne akcije Tobola.

"Prvenstvo neće još dugo trajati i svi već sa nestrpljenjem čekamo naredna iskušenja. Već 3. i 8. novembra igramo polufinale Kupa, a nadamo se i finalu koje je na rasporedu samo sedmicu dana poslije. Favoriti smo jer smo sve jače ekipe već izbacili. Zaista imam veliku želju da osvojim Kup Kazahstana".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.