Želio ga i NK Široki Brijeg: Krstanović našao novi klub
Foto: EPA

Iskusni napadač napustio Lokomotivu

Želio ga i NK Široki Brijeg: Krstanović našao novi klub

Hrvatski prvoligaš Slaven Belupo doveo je veliko, doslovno veliko pojačanje u zimskom prijelaznom roku.

Farmaceuti su tražli iskusnog golgetera, jedna od opcija bio je i Leon Benko, međutim na kraju je izbor pao na Ivana Krstanovića koji se prethodnih sedmica dovodio u vezu i sa Širokim Brijegom.

Iako iz koprivničkog kluba još nisu službeno potvrdili transfer, 36-godišnji bh. napadač je već pozirao u opremi Slaven Belupa, a u novi klub Krstanović dolazi iz Lokomotive u kojoj se u prethodnoj polusezoni i nije pretjerano naigrao.

Krstanović je igračko ime izgradio upravo u HNL-u. Igrajući za Zagreb, Zadar, Dinamo, Rijeku i Lokomotivu je u elitnom hrvatskom rangu nastupio na više od 200 utakmica, a pritom je postigao i 81 pogodak uz 265 asistencija.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U našoj zemlji igrao je za Posušje i Široki Brijeg s kojim je u sezoni 2016/2017. osvojio i Kup BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije