"Želio sam promjene u radu FSS"

Antić se oglasio saopštenjem

"Želio sam promjene u radu FSS"

A. Beganović

Sada već bivši selektor srbijanskog fudbalskog nacionalnog tima Radomir Antić u saopštenju za javnost rekao je da je sa selektorske pozicije smijenjen zbog zalaganja za promjene u radu Fudbalskog saveza Srbije.

"Moja želja je od prvog dana bila da se izvrše promjene u FSS i da se modernizuju kadrovi kako bi se unaprijedio srbijanski fudbal. Ovo je, očigledno, bio moj najveći grijeh jer njima odgovara status kvo. Meni i mojim saradnicima je rađeno iza leđa. Samo oni koji su se bavili takvim stvarima znaju zašto je to činjeno meni, stručnom stabu, ali praktično i svim igračima u reprezentaciji. Posebno mi je žao što srbijanski fudbal ostaje u rukama ljudi sa tako niskom sportskom etikom i moralom", stoji u saopštenju Radomira Antića.

"Sve što se događalo u posljednja tri mjeseca povrijedilo me je kao čovjeka, kao profesionalca, kao pedagoga, ali i kao roditelja. Priča oko mog kažnjavanja od četiri meča i navodnih problema koje bi to stvorilo je potpuno iscenirana i dobro smišljen alibi za scenario kojeg je fudbalska Srbija valjda svjesna poslednjih dana. Neke je mnogo više zanimao moj ugovor, od onoga šta smo konkretno radili i uradili na terenu. Ugovor sam potpisao na obostrano zadovoljstvo, do kraja EP 2012. na insistiranje FSS. Posebno ističem da sam sve pare u životu zaradio pošteno. Ništa i nikome nisam ukrao", naglasio je Antić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti